Levert av Gjensidige forsikring

Din Tannforsikring er levert av Gjensidige forsikring

Om Din Tannforsikring

Din Tannforsikring er en forsikringsformidler som tilbyr tannforsikring i Norge, Danmark og Sverige. I Norge tilbyr vi tannforsikring også til bedrifter, forbund, foreninger og lag.

Dette er oss

Din Tannforsikring er filial av det danske konsernet Dansk Tandforsikring Administration ApS og har siden 2010 sikret tannhelse for våre kunder. Vi dekker de fleste behandlinger folk trenger og det uten å stille krav. Forsikringen kan tegnes av privatpersoner og virksomheter.

Konsernet eies av Gjensidige Danmark som er filial av Gjensidige Forsikring ASA.

Vårt arbeid for tannhelsen

Tannforsikring er alt vi jobber med, og vi forplikter oss selv til å gjøre det lettere og mindre økonomisk utfordrende å få behandling. Vi tror at forebyggende behandling er nøkkelen til en sunn tannhelse, og legger derfor vekt på å oppfordre våre kunder til årlig undersøkelse.

Som det eneste selskapet tilbyr vi dekning fra dag én helt uten diskusjoner, og den årlig undersøkelsen er alltid inkludert i dekningen.

Om Gjensidige Forsikring ASA

Gjensidige er et norsk skadeforsikringsselskap som tilbyr forsikringsprodukter i Norge, Danmark, Sverige og i Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing.

Jobb hos oss

Vi engasjerer oss i fellesskapet, kundene våre og i løsninger som gagner tannhelsen. Vi er en sammensatt og nytenkende gjeng på tvers av Norge og Danmark, og er alltid på jakt etter flere talenter som ønsker å utgjøre en forskjell. Vi oppfordrer særlig studenter til å kontakte oss.